Mijn voorwaarden

Levering en retouren

Zo spoedig mogelijk na aankoop probeer ik de goederen te verzenden. Als een product op voorraad is wordt deze vaak dezelfde of de volgende dag nog verzonden.

Omdat alle producten handgemaakt zijn kan het soms zijn dat een artikel nog niet, niet meer of niet in de door jouw gewenste variant leverbaar is. In die situatie doe ik mijn uiterste best om het product na de bestelling dan ook zo gauw mogelijk te maken en te versturen. Houd hierbij rekening met een levertijd van ongeveer 4 – 6 weken.

Levering

Brievenbuspakket

Een heel klein gedeelte van de producten past in een brievenbuspakket. Dit is de meest praktische manier om een pakket te ontvangen, omdat je hiervoor niet thuis hoeft te blijven. Bij een brievenbuspakket is er voor ons als verzender echter beperkte tracering beschikbaar via PostNL. In een enkel geval van een verkeerd afgeleverd of vermist pakket is het niet te achterhalen waar het pakket zich bevindt. Als je kiest voor de optie verzending via brievenbuspakket ga je akkoord met deze voorwaarden en is dit geheel op eigen risico.

Pakketpost

Als je kiest voor de optie pakketpost wordt het pakket verzonden via PostNL en gaat deze mee met de pakketpost. Hiervoor moet je als ontvanger thuis zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Een brievenbuspakket kan ook als pakketpost verzonden worden, waardoor er een uitgebreidere track & trace beschikbaar is.

Ophalen bij PostNL punt

Je kunt je pakket ook bij een PostNL punt bij jou in de buurt laten bezorgen. Dit is handig als je weet dat je niet thuis bent of wanneer je in je eigen tijd je pakket wilt ophalen. Bij het ophalen van het pakket dien je je identiteitsbewijs mee te nemen om het pakket in ontvangst te nemen.

Retourneren

Op dit moment kunnen wij helaas geen verzendkosten vergoeden bij het retourneren van één of meerdere artikelen. Als je ontevreden bent over je aankoop gaan wij op zoek naar een passende oplossing en doen wij er alles aan om van jou weer een tevreden klant te maken.

Kosteloos retourneren door middel van een artikel fysiek terug te brengen kan in overleg en op afspraak in Zwolle.