Ooit ben ik begonnen met een administratieve baan en daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mijn creatieve talenten te ontwikkelen. Ik ben met bloemsierkunst begonnen en uiteindelijk bij porselein uitgekomen. Wat een prachtig product. Nu doe ik wat ik het liefst wil, unieke creaties maken die ik zelf mooi vind en waar ik nog elke dag blij van word!

 

Eigen atelier

In mijn eigen atelier waar ik heerlijk kan werken, heb ik de beschikking over een grote professionele oven. Met behulp van mallen maak ik creaties, of vorm ik ze met de hand van plakken klei. De mallen maak ik zelf, ik ontwikkel kleuren en kleurcombinaties en ik zoek steeds naar nieuwe uitdagingen. Gieten, bakken, schuren en glazuren is een intensief proces. Ik houd ervan om dit heel nauwkeurig en zorgvuldig te doen zodat ik hoge kwaliteit kan leveren.
 

Samen met de klant

Graag deel ik hoe mijn porselein tot stand komt. Vaak kom ik samen met mijn klanten tot unieke creaties Daar geniet ik enorm van. Van specifieke kunstobjecten als rode rozen tot serviezen in bedrijfskleuren, langs de weg van persoonlijk contact komt van alles tot stand. Zowel in mijn atelier als op de kunstmarkten waar ik regelmatig aan deelneem, ontmoet ik veel mensen. Binnenkort geef ik weer porseleinparty’s. Tijdens deze party’s laat ik zien hoe ik werk met mallen. Daarnaast kunnen de deelnemers heel praktisch ervaren hoe prettig het is om uit porseleinen kopjes te drinken en schoteltjes en andere creaties te gebruiken.

Wees welkom in mijn atelier!